Teren de vanzare in Curtea de Arges

Intravilan, 752 m2, 13 m front stradal
Actualizat acum 8 luni
Vizitatori: 72    Afișări: 83
26 EUR / m2
(19.552 EUR)
 
Preț fix
Nu se acceptă plata prin credit imobiliar
Nu prezintă probleme de natură juridică
Nu are datorii (ipoteci) asociate
Dacă acest anunț aparține unui agent imobiliar, te rugăm să RAPORTEZI ABUZUL.
Teren de vanzare in zona Ivancea din Curtea de Arges, zona Izvor .Terenul se afla intr-o zona foarte frumoasa si linistita , este ultima proprietate pe drumul de acces , drumul se termina la poarta proprietatii.Terenul are o suprafata de 752 mp , deschidere si latimea este de 13 metri , iar lungimea de aproximativ 58 metri .la 30 de metri de proprietate se afla o apa curgatoare , la poarta se afla un izvor  din care se poate face o fantana sau ceva asemanator si apa poate sa fie utilizata in scopuri casnice.terenul este imprejmuit , exista cadastru si intabulare , sunt unic proprietar.
Terenul se afla la o distanta de 700 de metri de Manastirea Mesterului Manole si la 5 minute de Piata Ivancea , scoala generala , magazine , institutii bancare...etc...
Relatii pentru oricine este interesat , la fata locului , de asemenea terenul poate fi vizitat pentru a se observa detaliile .Exista bransament la reteaua electrica.Va multumesc.
Amplasare
Localitate: Curtea de Argeș, Argeș
Caracteristici imobil
Suprafață teren: 752 m2
Front stradal: 13 m
Tip teren: Intravilan
Există cel putin o construcție pe teren
Comentarii / contraoferte
Răspunde
2000 caractere rămase

Atenție! Vă rugăm să comentați strict la obiect. Nu tolerăm expresii lincențioase care pot aduce atingere vânzătorului / cumpărătorului și totodată SITE-ului nostru. Nerespectarea termenilor și conditiilor va duce la anularea contului dumneavoastră.

Adaugă comentariu / contraofertă:
1956 caractere rămase
Click aici pentru autentificare /
Galerie foto
0.0320 / 0.0031 (26)