Vila individuala - Family Villas Bragadiru

4 camere, 2018, 117 m2
Actualizat acum 2 ani
Vizitatori: 673    Afișări: 1.998
91.900 EUR
 
Preț negociabil
Se acceptă plata credit imobiliar
Se acceptă plata prin "Prima Casă"
Nu prezintă probleme de natură juridică
Nu are datorii (ipoteci) asociate
Dacă acest anunț aparține unui agent imobiliar, te rugăm să RAPORTEZI ABUZUL.
Direct de la dezvoltator, fara agentii, sau alte comisioane, te invitam sa cumperi o vila individuala superba, amplasata la 20 min de piata Unirii, cu acces facil la puncte de interes, dar mai ales construita dupa cele mai inalte standarde in domeniu.
Vila face parte dintr-un proiect deosebit ce se intinde pe 22000 mp, ce va cuprinde peste 80 de vile individuale si duplex.
Imobilele noastre se vand finisate la cheie, cu gresie, faianta, parchet si usi de interior din import, sunt dotate cu centrale proprii de la Romstal, Protherm cu licenta Vaillant de 24kw, cu calorifere si obiecte sanitare de la acelasi furnizor si sunt construite pe cadre de beton armat, cu inchideri din caramida porotherm de 30 cm, dublu izolate (pe exterior folosim polistiren de 10 cm, iar la interior vata minerala de 5cm, ignifugata, marca URSA).
Cel mai important la acest proiect este ca se afla intr-o zona rezidentiala ce beneficiaza de toate utilitatile (gaze, apa, canalizare, electricitate), dar si de infr
Amplasare
Localitate: Bragadiru, Ilfov
Adresă: Iederei
Caracteristici imobil
Număr camere: 4
Număr băi: 2
Suprafaţă utilă: 117 m2
An construcție: 2018
Suprafață teren: 190 m2
Front stradal: 15 m
Număr niveluri: 1
Nu are subsol
Nu are demisol
Nu are mansardă
Comentarii / contraoferte
Răspunde
2000 caractere rămase

Atenție! Vă rugăm să comentați strict la obiect. Nu tolerăm expresii lincențioase care pot aduce atingere vânzătorului / cumpărătorului și totodată SITE-ului nostru. Nerespectarea termenilor și conditiilor va duce la anularea contului dumneavoastră.

Adaugă comentariu / contraofertă:
1956 caractere rămase
Click aici pentru autentificare /
0.0401 / 0.0134 (24)