Vanzare teren superb in Com Corbeanca

Intravilan, parcelat, 2.000 m2, 40 m front stradal
Actualizat acum o săptămână
Vizitatori: 14    Afișări: 20
150 EUR / m2
(300.000 EUR)
 
Preț negociabil
Nu se acceptă plata prin credit imobiliar
Nu prezintă probleme de natură juridică
Nu are datorii (ipoteci) asociate
Se exclud categoric serviciile de intermediere cu sau fără comision
Dacă acest anunț aparține unui agent imobiliar, te rugăm să RAPORTEZI ABUZUL.
Sat Petresti, Str. Soarelui, pozitionare excelenta, usor in panta catre lac, la 3 minute de zona de promenada a lacului si padure.
Categorie de folosinta: intravilan, construibil, suprafata teren 2000mp, dimensiuni 40x50, cu deschidere la strada de 40m. Terenul este dezmembrat in trei parcele, doua parcele de 500mp si o parcela de 1000mp, inclusiv drum de servitute, se vinde intreagal toata suprafata.
Terenul dispune de bransament electric ( 380 V) put forat si la limita de proprietate bransamente apa, gaze, canalizare. Este amplasat pe  strada asfaltata si iluminata public si se afla in planul 2, raportandu-ne la Sos. Unirii, ferit de zgomotul generat de trafic. Terenul este pozitionat in zona centrala a comunei, cu acces imediat la DN1 si la mijloace de transport. In imediata proximitate se gasesc: supermarket, clinica medicala, farmacii, scoala, gradinita, notariat. Lotul de teren este total imprejmuit, intre case cu vecinatati locuite. Comision zero pentru cumparator.
Amplasare
Localitate: Corbeanca, Ilfov
Caracteristici imobil
Suprafață teren: 2.000 m2
Front stradal: 40 m
Tip teren: Intravilan
Terenul este parcelat
Comentarii / contraoferte
Răspunde
2000 caractere rămase

Atenție! Vă rugăm să comentați strict la obiect. Nu tolerăm expresii lincențioase care pot aduce atingere vânzătorului / cumpărătorului și totodată SITE-ului nostru. Nerespectarea termenilor și conditiilor va duce la anularea contului dumneavoastră.

Adaugă comentariu / contraofertă:
1956 caractere rămase
Click aici pentru autentificare /
Galerie foto
0.0550 / 0.0068 (25)