Tartasesti, Drumul Postei 4, loturi de teren pentru constructii.

Intravilan, parcelat, 462 m2, 28 m front stradal
Actualizat acum o lună
Vizitatori: 49    Afișări: 62
15 EUR / m2
(6.930 EUR)
 
Preț fix
Nu se acceptă plata prin credit imobiliar
Nu prezintă probleme de natură juridică
Nu are datorii (ipoteci) asociate
0760555555
0761555555
Dacă acest anunț aparține unui agent imobiliar, te rugăm să RAPORTEZI ABUZUL.
Pe loturile de teren se poate construi imediat.
Loturile de teren se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaj în trafic.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determină regimul maxim de înălțime este P+1(2). Se pot construi astfel locuințe de unul, două sau maxim trei niveluri. Terenul având destinația de construcții locuințe, nu poate fi folosit astfel în alt scop (construcții hale industriale, producție etc), ci doar pentru construcția de locuințe. POT-ul terenurilor (procentul maxim de ocupare) este de 25%. Fiecare lot este delimitat de țăruși, determinarea acestora făcandu-se conform dosarelor cadastrale.
Amplasare
Localitate: Tărtășești, Dâmbovița
Caracteristici imobil
Suprafață teren: 462 m2
Front stradal: 28 m
Tip teren: Intravilan
Terenul este parcelat
Comentarii / contraoferte
Răspunde
2000 caractere rămase

Atenție! Vă rugăm să comentați strict la obiect. Nu tolerăm expresii lincențioase care pot aduce atingere vânzătorului / cumpărătorului și totodată SITE-ului nostru. Nerespectarea termenilor și conditiilor va duce la anularea contului dumneavoastră.

Adaugă comentariu / contraofertă:
1956 caractere rămase
Click aici pentru autentificare /
0.0258 / 0.0048 (24)