Termeni şi condiţii

Anuntul Corect este un site de informare publică, un mediu în care cetățenii pot să își valorifice bunurile ori să își exprime intențiile de cumpărare . Este o alternativă la abuzurile practicate de intermediarii imobiliari care profită de lipsa unor reglementări legale în acord cu normele europene. Este un serviciu GRATUIT pus la dispoziția vânzătorilor și cumpărătorilor de locuințe, serviciu pentru care aceștia trebuie să fie de acord cu regulamentul de mai jos. Utilizarea serviciilor Anunțul Corect presupune acceptul dumneavoastră.

1. Echipa Anuntul Corect nu răspunde pentru eventualele greșeli mai mult sau mai puțin intenționate apărute la mica publicitate de pe site. Ele vor fi îndreptate într-o perioadă de timp rezonabilă după primirea sesizării. În acest sens, vă rugăm să ne faceți cunoscute imediat abuzurile cu privire la datele dumneavoastră personale, însușirea de către terți intermediari a calității de proprietar, folosirea de imagini sau documente de către persoane neautorizate. De asemenea nu răspundem pentru eventualele comentarii defăimătoare, cu continut injurios, responsabilitatea revenind in intregime celor care le postează.

2. Reproducerea anunțurilor de pe acest site pe alte medii virtuale sau scrise este interzisă. Dreptul de proprietate intelectuală este garantat de Constituția României. Anunțurile publicate aici nu pot fi preluate de soft-uri care asigură bazele de date ale agențiilor imobiliare.

3. Pentru cei care au mai multe locuințe la vânzare (persoane fizice sau juridice) e necesară respectarea fiecărei rubrici. Având în vedere că serviciile noastre sunt absolut gratuite fiecare unitate locativă poate fi introdusă la specificul ei.

4. Anunțurile cu conținut injurios, discriminatorii, neconforme cu rubrica în care sunt postate vor fi înlăturate.

5. Sunt acceptate numai fotografiile în format electronic JPEG, PNG sau GIF. Imaginile care conțin amprenta altor site-uri imobiliare pot fi retrase, fapt pentru care vă rugăm să utilizați propriile resurse. Nu introduceți fișiere care nu au legătură de facto cu locuința pe care o vindeți.

6. Încercați pe cât posibil să evitați stereotipii de tipul ”nu ratați ocazia, se vinde, sunați acum, ocazie unică, pretabil locuință/birou” etc. Aceste particule folosite în general de intermediari pot afecta de o manieră negativă percepția celor care accesează materialul publicat.

7. Nu introduceți anunțuri cu bunuri imobiliare care nu vă aparțin (cunostinte, rude, vecini), decât după ce v-ați asigurat în prealabil de veridicitatea actelor de proprietate.

8. În cazul în care locuința este grevată de sarcini, de datorii, există procese pe rol, etc, menționați CLAR despre ce este vorba pentru a nu induce în eroare potențialii clienți.

9. În situația în care există suspiciuni cu privire la calitatea de PROPRIETAR al imobilului oferit spre vânzare, echipa Anunțul Corect își rezervă dreptul de a șterge anunțul. SITE-ul nu condiționeză și nu solicită trimiterea vreunui document justificativ dar poate accepta o dovadă edificatoare. ( o factură de utilități, o chitanță care atestă plata impozitului – documente în copie, care nu pot constitui un risc vis-a-vis de temerile de uz de fals) Acestea nu vor fi publicate.

10. Nu introduceți acelasi imobil de mai multe ori. Anunțurile expirate se pot reactiva, fără să fie necesară republicarea acestora.

11. Toate anunțurile / comentariile / contraofertele vor fi verificate. Dacă nu corespund regulamentului vor fi modificate sau șterse odată cu contul celui care le postează. Pentru a evita astfel de probleme vă rugăm să respectați condițiile de mai sus.

12. Anunțul Corect nu vinde informațiile cu caracter personal niciunei terțe părti iar utilizatorii au control complet asupra datelor furnizate, inclusiv ștergerea permanentă a acestora.

 
 Anuntul Corect pe Facebook
 Căută imobil
Categorie:

Tip imobil:

Localitate/Județ:

Cuvinte în descriere:

Ordonează după:

 Ultimele comentarii
elena247, acum o lună:
vand ieftin si urgent , terenuri in schitu goleste / arges , extravilan si padure de 1 ha... Citește »
Truist, acum o lună:
O zi buna, Cauti urgent un imprumut? Doriți să vă decontați facturile și să cumpărați... Citește »
BOGDANANDREI, acum 2 luni:
Daca mai aveti anuntul disponibil va rog sa luati legatura cu mine pe messanger.Ma gasiti... Citește »
BOGDANANDREI, acum 2 luni:
Mai aveti anuntul valabil? Va rog sa luati legatura cu mine daca se poate.Ma puteti cauta... Citește »
Eugen89, acum 3 luni:
0799884139 Citește »
ionut123, acum 4 luni:
Cineva imagini vă rog. Citește »
ionut123, acum 4 luni:
Buna Ziua.Citeva imagini vă rog. Citește »
Horia 1, acum 4 luni:
Cum as putea lua legatura ?,telefonic nu am primit raspuns Citește »
Alexandra84, acum 4 luni:
Bună ziua! Poze dacă se poate, multumesc Citește »
Pito, acum 4 luni:
Orice tip de imprumut in bani Oferta de imprumut in bani si finantarea... Citește »
Alexandra84, acum 4 luni:
Bună ziua! Imagini dacă se poate. Multumesc Citește »
LILIANA9, acum 4 luni:
Preț este de 370 euro lună. Citește »
Silvia35, acum 6 luni:
Un nr de telefon corect si niste poze se poate? Citește »
Dinu23, acum 6 luni:
Mar interesa apartamentul, îmi puteți trimite niște poze interior exterior ,mulțumesc!! Citește »
Axinte, acum 7 luni:
Poze Citește »
Daniea, acum 7 luni:
ANUNT EXPIRAT !!!! Citește »
Daniea, acum 7 luni:
nu mai e valabil Citește »
Nicolae113, acum 7 luni:
Buna ziua ! Mai este de actualitate anuntul ? Citește »
Adelina13, acum 8 luni:
Buna ziua Salutari, Sper ca te sim?i bine? Numele meu este Adelina Serrano, cred ca... Citește »
Adelina13, acum 8 luni:
Buna ziua Salutari, Sper ca te sim?i bine? Numele meu este Adelina Serrano, cred ca... Citește »
0.0352 / 0.0063 (19)